Μικρές Κυκλάδες


Shopping στα Κουφονήσια: Αύρα Τροπική

21 Μαρ 2016Μπορεί το Άνω Κουφονήσι να είναι το πιο μικρό νησάκι των Κυκλάδων, διαθέτει όμως μία πληθώρα όμορφων πολυποίκιλων καταστημάτων για όσους θα ήθελαν να απολαύσουν και το shopping στις διακοπές τους.

Το καρνάγιο - 800 μέτρα από το λιμάνι του νησιού, στην παραλία Λουτρό μπροστά από τον ανεμόμυλο και τη μικρή εκκλησία του Αγίου Νικολάου - είναι ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία του νησιού: ένα υπαίθριο «ζωντανό» μουσείο με πολύχρωμα καΐκια σαν «εν δράση αγάλματα».

To Καρνάγιο στα Κουφονήσια

01 Ιουλ 2014Το καρνάγιο - 800 μέτρα από το λιμάνι του νησιού, στην παραλία Λουτρό μπροστά από τον ανεμόμυλο και τη μικρή εκκλησία του Αγίου Νικολάου - είναι ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία του νησιού: ένα υπαίθριο «ζωντανό» μουσείο με πολύχρωμα καΐκια σαν «εν δράση αγάλματα».

Αφεθείτε στo «Ζεν» της Ηρακλειάς

11 Απρ 2016Ηρεμήστε στο νησί της Ηρακλειάς!

Η παραλία Λιβάδι

Δονούσα: 5 Παραλίες Που Δεν Πρέπει να Χάσετε

21 Μαρ 2016Μια που η Δονούσα είναι ένα μικρό νησί, προφανώς θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε όλες τις υπέροχες παραλίες του. Eπισκεφθείτε μία ή όλες ... είναι υπέροχες ...

Παραλία Κέδρος

Δονούσα: Δυνατή, Ντελικάτη

21 Μαρ 2016Η Δονούσα, το ανατολικότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων, είναι ιδανικός προορισμός για εκείνους που ψάχνουν  «καταφύγιο». Παρθένες παραλίες, καταπράσινα νερά, προσβάσιμα μονοπάτια για πεζοπορίες αλλά και ένα νέο ρεύμα ανθρώπων με θετική αύρα περιμένουν τον επισκέπτη.

Δονούσα: Περπατήστε και Ανακαλύψτε την!

21 Μαρ 2016Η Δονούσα, το νοτιότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων, προσφέρει μερικές από τις πιο όμορφες πανοραμικές εικόνες του Αιγαίου και των γύρω νησιών-Αμοργός, Κέρος, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Νάξος. Εδώ βρείτε έναν οδηγό μονοπατιών με μια ματιά.