Παραλίες


Ο Άγιος Γεώργιος Νάξου η καλύτερη οικογενειακή παραλία της Ευρώπης σύμφωνα με τον Guardian

Μια ελληνική παραλία φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με τις καλύτερες οικογενειακές παραλίες που διάλεξε ο Guardian, που δεν είναι άλλη από την παραλία του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Νάξου! 

Παραλία Πλάκα

Κάμπινγκ στις Αμμώδεις Παραλίες της Νάξου

08 Οκτ 2014Για εκείνους που αναζητούν την εμπειρία των κάμπινγκ για τις διακοπές τους η Νάξος προσφέρει δύο οργανωμένες εγκαταστάσεις. 

Μία ακόμα διάκριση για τις παραλίες της Νάξου

Conde Nast Traveller: Η Νάξος το νησί με τις ατελείωτες αμμουδιές 

Στη Νάξο, από τις τρεις παραλίες που πιστοποιήθηκαν και οι τρεις έλαβαν Γαλάζιες Σημαίες. Αυτές είναι ο Άγιος Προκόπιος, ο Άγιος Γεώργιος και η παραλία Μαράγκα της Αγίας Άννας. Εδώ, η παραλία του Άγιου Προκοπίου.

Οι Παραλίες με Γαλάζια Σημαία στη Νάξο

19 Μαϊ 2014Η Γαλάζια Σημαία είναι ένα αποκλειστικό οικολογικό σήμα που απονέμεται από το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Foundation for Environmental Education) σε παραλίες και μαρίνες, σε 46 χώρες. Στη Νάξο, από τις τρεις παραλίες που πιστοποιήθηκαν και οι τρεις έλαβαν Γαλάζιες Σημαίες. Αυτές είναι ο Άγιος Προκόπιος, ο Άγιος...

Η Νάξος είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της θάλασσας αφού υπερηφανεύεται για τα 91 χιλιόμετρα ακτογραμμής με αμέτρητες αμμώδης παραλίες.

Οι Τοπ 10 Δημοφιλείς Παραλίες της Νάξου

29 Ιουν 2014Η Νάξος είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της θάλασσας αφού υπερηφανεύεται για τα 91 χιλιόμετρα ακτογραμμής με αμέτρητες αμμώδης παραλίες.

Τρεις γαλάζιες σημαίες σε παραλίες της Νάξου

Η Νάξος πήρε τρία βραβεία για τις μαγευτικές παραλίες του Αγίου Προκοπίου, της Αγίας Άννας και του Αγίου Γεωργίου στη Χώρα της Νάξου!