Πως θα Φτάσετε στην Ηρακλειά

Το νησί των Μικρών Κυκλάδων που βρίσκεται πιο κοντά στη Νάξο είναι η Ηρακλειά, το μεγαλύτερο νησί των Μικρών Κυκλάδων. Μπορείτε να φθάσετε στην Ηρακλειά με τo πλοίo (ferry) της τοπικής ενδοκυκλαδικής γραμμής, Express Skopelitis, που συνδέει καθημερινά (εκτός Κυριακής) τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Επιπλέον, το πλοίο της Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) που έρχεται από τον Πειραιά φθάνει στην Ηρακλειά (μέσω Νάξου) 3x την εβδομάδα. Το ταξίδι από τη Νάξο διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

Το παρακάτω άρθρο έχει περισσότερες πληροφορίες.

* Σημείωση - Oι πληροφορίες που θα βρείτε μπορεί να αλλάξουν. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα η με τις εταιρείες αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών γραμμών για συγκεκριμένες πληροφορίες και δρομολόγια.

Καλό Ταξίδι!

Μπορείτε να φθάσετε στην Ηρακλειά με τo πλοίo (ferry) της τοπικής ενδοκυκλαδικής γραμμής, Express Skopelitis, που συνδέει καθημερινά (εκτός Κυριακής) τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Επιπλέον, το πλοίο της Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) που έρχεται από τον Πειραιά φθάνει στην Ηρακλειά (μέσω Νάξου) 3x την εβδομάδα.

Τα Βασικά: Πως θα Φτάσετε στην Ηρακλειά

03 Φεβ 2016Τα τέσσερα νησάκια που περιβάλλουν τη Νάξο, είναι προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα.