Νάξος με Μια Ματιά

Αν σας ρωτούσαν πώς θα μπορούσε να είναι ο τόπος που ανάθρεψε τον πατέρα των 12 θεών, τον Δία, μάλλον θ’ απαντούσατε: εύφορος, επιβλητικός, με αρχέγονη μεγαλοπρέπεια.

Αν σας ρωτούσαν τι θα κυριαρχούσε στο νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Διόνυσος, μάλλον θ’ απαντούσατε: κέφι, τραγούδι και χορός.

Αν τέλος σας ρωτούσαν πώς φαντάζεστε το σκηνικό στο γάμο του Διόνυσου και της Αριάδνης, μάλλον θα λέγατε: πολύ όμορφο, σχεδόν μαγικό…

Αυτή είναι η Νάξος.


Ένα μεγάλο νησί που βρίσκεται στο κέντρο των θαλάσσιων δρόμων του Αιγαίου, με επιβλητικούς ορεινούς όγκους και εύφορες κοιλάδες, που κατοικείται από κεφάτους ανθρώπους με παράδοση στη μουσική και το χορό, γεμάτη ομορφιές που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Με τη μακρόχρονη ιστορία της, τα σημαντικά μνημεία, αλλά και την έντονη τουριστική ζωή, κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα άλλα κυκλαδονήσια.

Όσες μέρες κι αν καθίσετε στη Νάξο, θα έχει πάντα κρυμμένες γωνιές για να ανακαλύψετε, παραλίες που δεν έχετε ακόμη δει, πύργους και κάστρα που δεν προλάβατε να επισκεφθείτε, αρχαίους ναούς που δεν μάθατε τα μυστικά τους.

H Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, αποτελεί μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό αφού συνδυάζει την απόδραση σας σε άλλα 4 μικρά νησιά.

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Πέντε νησιά. Ένας προορισμός.

15 Νοε 2013H Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, αποτελεί μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό αφού συνδυάζει την απόδραση σας σε άλλα 4 μικρά νησιά.

Νάξος και Μικρές Κυκλάδες: Προορισμός για Όλους

17 Ιαν 2014Επιλέξετε τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες για τις επόμενες διακοπές σας! Το πλούσιο σε ποικιλία τοπίο της Νάξου συνδυάζει βουνό και θάλασσα και επιπλέον πρόσβαση στα τέσσερα μικρά νησάκια των Μικρών Κυκλάδων δημιουργώντας ένα πανόραμα νησιών που προσφέρει μοναδικές διακοπές για όλες τις ηλικίες.

Νάξος: «Όλος ο Κόσμος σ’ ένα Νησί»

Στο κέντρο των Κυκλάδων είναι η Νάξος, το μεγαλύτερο και πιο πράσινο αυτών των νησιών...

Οι Ναξιώτες και οι Άνθρωποι των Μικρών Κυκλάδων: "Εξω Καρδιά", Αγάπη για την Ζωή

Λένε ότι οι άνθρωποι από τα νησιά βλέπουν τον κόσμο με πιο ανοιχτό μυαλό , λόγω της θάλασσας που τους περικυκλώνει, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βλέπουν πέρα... μακριά ..στο.. απέραντο ...

Ο αιωνόβιος πλάτανος στον Δανακό, κάτω από τον οποίο το καλοκαίρι πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα Χωριά της Νάξου

08 Ιαν 2014Μια επίσκεψη στην Νάξο δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την εξερεύνηση της γραφικής υπαίθρου και των ορεινών χωριών του νησιού, που κατοικούνται ανελλιπώς εδώ και αιώνες.

Ο ταξιδιωτικός σας οδηγός

Σχεδίασε το προσωπικό σου ταξίδι και πρόσθεσε
το στον προσωπικό ταξιδιωτικό
σου οδηγό