Συνεδριακοί Χώροι

Η Νάξος δίνει τη δυνατότητα για επιτυχημένες επιχειρηματικές συναντήσεις, συνέδρια, incentives κ.ά., παρέχοντας στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες ένα υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών φιλοξενίας.

Στη Νάξο υπάρχουν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά σημεία για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις, όπως για παράδειγμα τα μεσαιωνικά κτίρια του Κάστρου, αλλά και ξενοδοχεία με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ανέσεις.

Μεγάλη είναι η επιλογή καταλυμάτων για τη διαμονή των επισκεπτών, από γοητευτικά μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία, βίλλες και ξενοδοχεία boutique. Κάθε επιλογή προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα για τον διοργανωτή και τους συμμετέχοντες, όμως σε κάθε περίπτωση, η Νάξος και οι άνθρωποί της αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο, τον επαγγελματισμό και τη ζεστή φιλοξενία τους.

Φυσικά όλες οι επαγγελματικές σας συναντήσεις μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με άλλες επιλογές, όπως παράλληλες εκδηλώσεις, δραστηριότητες ψυχαγωγίας, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, γαστρονομικά περιηγήσεις, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες.

Ορατό από μακριά, το πρόσφατα αναπαλαιωμένο και ανακαινισμένο τριώροφο νεοκλασικό κτίριο αποπνέει μια αύρα επιστήμης και της ακαδημαϊσμού, μια αύρα που αρμόζει στην ιστορία του, ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της εποχής του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναφορικά με την εκπαίδευση. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της μεσαιωνικής συνοικίας του Κάστρου. To Πολιτιστικό Κέντρο πρώην Σχόλης  Ουρσουλινών προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Αιγαίο, στον Ναό του Απόλλωνα και στα γύρω νησιά (Πάρο, Μύκονο, Σύρο).

Πολιτιστικό Κέντρο Σχόλης Ουρσουλινών: Συνεδριακός Χώρος Yψηλού Eπιπέδου

Η Νάξος δεν είναι απλά και μόνο ένας καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός. Ως ιστορικό και εμπορικό κέντρο του Αιγαίου, η Νάξος είναι σίγουρα ένα ελληνικό κυκλαδίτικο νησί το οποίο κάθε διοργανωτής εκδήλωσης θα επιθυμούσε να συμπεριλάβει στη λίστα του.

Πύργος Μπαζαίου – (17ος αιώνας )- πρώην μοναστήρι, το κάστρο ανακαινίστηκε και τώρα είναι ένας από τους κορυφαίους χώρους της Νάξου για εκθέσεις τέχνης και πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 
(Στο 12ο χλμ. του κεντρικού δρόμου, που ενώνει τη Χώρα της Νάξου με τη νησιωτική της ενδοχώρα, δεσπόζει στον κάμπο της Αγιασσού)

Πού να Πραγματοποιήσετε τη Δική Σας Πολιτιστική Εκδήλωση στη Νάξο

Στην Νάξο, τα πολιτιστικά κέντρα που είναι διαθέσιμα και είναι γνωστά για τη φιλοξενία επιτυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, είναι κυρίως ιστορικοί χώροι, με μοναδική ατμόσφαιρα.

Ο ταξιδιωτικός σας οδηγός

Σχεδίασε το προσωπικό σου ταξίδι και πρόσθεσε
το στον προσωπικό ταξιδιωτικό
σου οδηγό