Πως θα Φτάσετε στη Σχοινούσα

Τα τέσσερα νησάκια που περιβάλλουν τη Νάξο, είναι προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα (διαθέτουν και ελικοδρόμιο). Μερικά είναι πιο κοντά στη Νάξο, ενώ άλλα είναι πιο απομακρυσμένα, ωστόσο όλα προσφέρουν κάτι διαφορετικό.  Έχουν, όμως, ένα σημαντικό κοινό στοιχείο: υπέροχες παραλίες και χαλαρή και ξέγνοιαστη εμπειρία διακοπών. Εάν επισκεφθείτε τη Νάξο, βρείτε οπωσδήποτε μια ευκαιρία να επισκεφθείτε και αυτά τα μικρά νησάκια. Το νησί που βρίσκεται πιο κοντά στη Νάξο είναι η Ηρακλειά, το μεγαλύτερο νησί των Μικρών Κυκλάδων.

Ο επόμενος σταθμός της τοπικής ενδοκυκλαδικής γραμμής (Express Skopelitis) μετά την Ηρακλειά είναι η Σχοινούσα. Το ταξίδι από τη Νάξο διαρκεί περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά. Το πλοίο από τον Πειραιά (Blue Star Ferries) επίσης σταματά στην Σχοινούσα, μετά την Ηρακλειά, με μια διάρκεια ταξιδιού από την Νάξο μιας ώρας και 15 λεπτών.

Το παρακάτω άρθρο έχει περισσότερες πληροφορίες.

* Σημείωση - Oι παρακάτω πληροφορίες που θα βρείτε μπορεί να αλλάξουν. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα η με τις εταιρείες αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών γραμμών για συγκεκριμένες πληροφορίες και δρομολόγια.

Καλό Ταξίδι!

Πώς θα Φτάσετε στη Σχοινούσα

10 Μαρ 2016Έχετε αποφασίσει να εξερευνήσετε κάποια ή όλα τα πανέμορφα νησάκια που αποτελούν το σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων: Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δονούσα, τα τέσσερα πετράδια του Αιγαίου- που ανήκουν στον Δήμο Νάξου. Εδώ είναι ένας σύντομος οδηγός, για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.