Αίολος

Αίολος

Το συγκρότημα Άιολος συνδυάζει την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και φινέτσα σε χώρους μοναδικούς που σκοπό έχουν να προσφέρουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ήρεμες διακοπές.

Όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με μεράκι και γούστο και αναδεικνύουν ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον.

Στο συγκρότημα λειτουργεί πιτσαρία – καφετέρια που μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει από ένα πλούσιο πρωινό-γλυκό–παγωτό μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο στο μαγευτικό μπαλκόνι με την υπέροχη θέα του κυκλαδίτικου ηλιοβασιλέματος.

Η πιτσαρία–καφετέρια συνδυάζει μοναδικές ποιοτικές γεύσεις που είναι εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες με άριστα πρώτης ποιότητας υλικά.

Κάθε πιάτο είναι μοναδικό και σε απόλυτο συνδυασμό με το μαγευτικό τοπίο δίνουν στον επισκέπτη τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Στη βεράντα ο επισκέπτης αφήνει το βλέμμα του να περιπλανηθεί σε ένα ορίζοντα 180ο που διακρίνει όλα τα γύρω νησιά με αποκορύφωμα το ηλιοβασίλεμα που γεμίζει χρώμα τον ουρανό καθώς ο ήλιος κρύβεται στο στενό Πάρου – Αντιπάρου.

  Ιούνιος -Σεπτέμβριος   Από πρωί μέχρι αργά το βράδυ
  Άγιος Γεώργιος   22850 71233, 6974756001
  2285071233   info@aiolos-iraklia.gr
  www.aiolos-iraklia.gr

 

Οδηγίες πρόσβασης και πληροφορίες για δυνατότητα πάρκινγκ Υπάρχει δρόμος λίγων μέτρων από την Κοινοτική οδό του χωριού που οδηγεί στο ΑΙΟΛΟΣ. Διαθέτουμε μεγάλο χώρο πάρκινγκ.
Προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες ΝΑΙ

Related posts