Πως θα Φτάσετε στη Ηρακλειά

Πως θα Φτάσετε στη Ηρακλειά

Μπορείτε να φθάσετε στην Ηρακλειά με τo πλοίo (ferry) της τοπικής ενδοκυκλαδικής γραμμής, Express Skopelitis, που συνδέει καθημερινά (εκτός Κυριακής) τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Επιπλέον, το πλοίο της Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) που έρχεται από τον Πειραιά φθάνει στην Ηρακλειά (μέσω Νάξου) 3x την εβδομάδα.

Το νησί των Μικρών Κυκλάδων που βρίσκεται πιο κοντά στη Νάξο είναι η Ηρακλειά, το μεγαλύτερο νησί των Μικρών Κυκλάδων. Μπορείτε να φθάσετε στην Ηρακλειά με τo πλοίo (ferry) της τοπικής ενδοκυκλαδικής γραμμής, Express Skopelitis, που συνδέει καθημερινά (εκτός Κυριακής) τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Επιπλέον, το πλοίο της Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) που έρχεται από τον Πειραιά φθάνει στην Ηρακλειά (μέσω Νάξου) 3x την εβδομάδα. Το ταξίδι από τη Νάξο διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

Τα τέσσερα νησάκια που περιβάλλουν τη Νάξο, είναι προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα (διαθέτουν και ελικοδρόμιο).

Από τη Νάξο προς την Ηρακλειά
* Σημείωση – Oι παρακάτω πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα η με τις εταιρείες αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών γραμμών για συγκεκριμένες πληροφορίες και δρομολόγια.

Έχετε κατά νου ότι ιδιωτικές ταξιδιωτικές εταιρείες με έδρα τη Νάξο προσφέρουν επιπλέον πρόσβαση στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιώντας ημερήσιες εκδρομές και διαδρομές στα τέσσερα νησιά, όπως και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Το νησί των Μικρών Κυκλάδων που βρίσκεται πιο κοντά στη Νάξο είναι η Ηρακλειά, το μεγαλύτερο νησί των Μικρών Κυκλάδων.

Μπορείτε να φτάσετε στην Ηρακλειά με τo πλοίo (ferry) της τοπικής ενδοκυκλαδικής γραμμής, Express Skopelitis, που συνδέει καθημερινά (εκτός Κυριακής) τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.

Επιπλέον, το πλοίο της Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) που έρχεται από τον Πειραιά φθάνει στην Ηρακλειά (μέσω Νάξου) 3x την εβδομάδα. Το ταξίδι από τη Νάξο διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

Από τη Νάξο στην Ηρακλειά
Όλο το χρόνο
• Καθημερινή σύνδεση με το τοπικό πλοίο – Express Skopelitis (περίπου 1 ώρα)
– εκτός Κυριακής
• Γραμμή ferry 3χ την εβδομάδα – Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) (περίπου 50 λεπτά)

Από την Ηρακλειά προς τη Σχοινούσα
• Καθημερινή σύνδεση με το τοπικό πλοίο – Express Skopelitis – εκτός Κυριακής – (περίπου 10 λεπτά)
• Γραμμή ferry 3χ την εβδομάδα – Blue Star Ferries (www.bluestarferries.gr) (περίπου 5 λεπτά)

Related posts