Ταβέρνα Μικρή Βίγλα

Ταβέρνα Μικρή Βίγλα

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, οι γονείς Γιώργος & Καλλιόπη ξεκίνησαν από το ορεινό χωριό Φιλώτι και κατέβηκαν στη θάλασσα, για να στήσουν το 1966, με υποτυπώδη μέσα, χωρίς καν ηλεκτρικό ρεύμα, την ταβέρνα Μικρή Βίγλα.

Χάρη στη διορατικότητα του πατέρα που έβλεπε από τότε ότι το μέλλον βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, η πολυμελής οικογένεια εγκαταστάθηκε στη Μικρή Βίγλα και έζησε σε δύσκολους καιρούς γύρω από αυτή την ταβέρνα, συνδυάζοντας παράλληλα και τις άλλες δραστηριότητες της οικογένειας, την κτηνοτροφία και τη γεωργία.

Με το μεράκι της μητέρας και του πατέρα στη μαγειρική, με τα αγνά προϊόντα (κρέατα, τυριά, κηπευτικά, κρασί) από την οικογενειακή παραγωγή αλλά και με την από καρδιάς διάθεση όλης της οικογένειας για προσφορά και φιλοξενία, η ταβέρνα Μικρή Βίγλα εξελίχτηκε στη διάρκεια του χρόνου σε αγαπημένο στέκι και σημείο συνάντησης για φίλους απ’ όλο τον κόσμο.

Σήμερα, συνεχίζεται η οικογενειακή παράδοση, με τα ίδια αγνά προϊόντα από την οικογενειακή παραγωγή και με την ίδια φιλόξενη διάθεση, κτίζοντας σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο, με όλους εσάς που τους τιμάτε με την παρουσία σας και την προτίμησή σας!

Μικρή Βίγλα, Νάξος
Tel: (+30) 22850 75214
mikri_vigla_liofagos@hotmail.com
http://mikriviglanaxos.com/

Related posts