Αξιώτισσα

Αξιώτισσα

Η Αξιώτισσα που βρίσκεται στον δρόμο προς την πανέμορφη παραλία του Καστρακίου, στη Νάξο, περιμένει να σας υποδεχθεί στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει με γνώμονα την μεγιστοποίηση της γαστριμαργικής σας απόλαυσης.

Με παραδοσιακές συνταγές και φρέσκα, κυρίως ντόπια υλικά και πρώτες ύλες, δημιουργούμε τα πιάτα που μας έχουν κάνει διάσημους στο νησί της Νάξου και έχουν χαρίσει διακρίσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο στην “Αξιώτισσα”.

Τα αγνά και καλής ποιότητας φρέσκα υλικά είναι πρωτίστως η απαρχή για κάθε έντιμη προσπάθεια στο χώρο της μαγειρικής. Η Νάξος, με πλούσια παράδοση στην παραγωγή εξαιρετικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ξανασυναντήσει γεύσεις χαμένες πια μέσα στην ομογενοποίηση της σύγχρονης ζωής.

Μέλημά μας είναι να αναδείξουμε αυτήν ακριβώς την απλότητα και την καθαρότητα της λαϊκής κουζίνας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την τοπική παραγωγή.

Γι’ αυτό, για την προμήθεια των περισσότερων πρώτων υλών συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με ντόπιους παραγωγούς, ενώ όταν είναι δυνατό προμηθευόμαστε και βιολογικά προϊόντα.

Στην κουζίνα μας χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ενώ στις σαλάτες το ελαιόλαδο που βάζουμε είναι και βιολογικό.

Η «Αξιώτισσα» έχει προταθεί το 2008 και το 2009 για βράβευση με «Χρυσό Σκούφο» από το περιοδικό Αθηνόραμα και τον οδηγό Alpha Guide.

Καστράκι Νάξος
Tel.: 22850 75107
https://el-gr.facebook.com/Axiotissa

Related posts