Χίος

Χίος

Η επίσκεψη στη Νάξο δεν αποτελεί μονάχα ταξίδι στη φύση αλλά προσφέρει και μία μοναδική γευστική εμπειρία.
Το γευστικό κομμάτι της φιλοξενίας στη Νάξο, υπηρετεί εδώ και 30 χρόνια ο Νίκος, μαζί με το γιο του Γιώργο και το φιλικό προσωπικό τους, στο εστιατόριο «Φάρος».

Η ιστορία της γεύσης είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, την πρωτοτυπία αλλά και τις παραδοσιακές γεύσεις που κρατήθηκαν ατόφιες στο πέρασμα των χρόνων. Όλα τα προϊόντα παρασκευής είναι αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας, τα οποία ελέγχονται και πιστοποιούνται από τον αναγνωρισμένο οργανισμό QWAYS, και παράγονται στο κτήμα που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το εστιατόριο και καλλιεργείται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη από τον Νίκο.
Το εστιατόριο «Φάρος», έχει καθιερωθεί ως ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ν΄ απολαύσουν φρέσκο ψάρι. Όσοι δεν επιλέξουν φρέσκο ψάρι (χάνετε!) μπορούν να γευτούν την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, όπου τα τελευταία χρόνια είναι εμπλουτισμένη και με ιταλικές συνταγές.

Όλο το χρόνο
Από τις 09:00 έως αργά το βράδυ
Αγ. Άννα
22850 41000
22850 41111
naxosfaros@gmail.com
http://www.farostouxiou.gr

Related posts