Η Δική μου Ηρακλειά: Παράδεισος του Φυσιολάτρη

Η Δική μου Ηρακλειά: Παράδεισος του Φυσιολάτρη

H Τζίλ και ο Μάικ στην Ηρακλειά

H Τζίλ και ο Μάικ, είναι συνταξιούχοι πρώην εστιάτορες. Η φύση, το φαγητό, οι παραλίες και οι άνθρωποι της Ηρακλειάς είναι από τους λόγους που αγαπήσαν αυτό το νησί…

Μέλη της «Ηρακλειανής Οικογένειας
«Αγαπάμε την Ηρακλειά. Έγινε ιδιαίτερο μέρος για μας από το 1996 όταν στην πρώτη μας επίσκεψη στο νησί λάβαμε ένα ζεστό καλωσόρισμα απ’ όλους τους Ηρακλειανούς και μας έκαναν να αισθανθούμε σαν μέλη της «Ηρακλειανής οικογένειας». Τότε το μόνο που θέλαμε ήταν να επιστρέψουμε στο νησί το συντομότερο και τώρα πλέον συνηθίζουμε και μένουμε ένα μήνα κάθε χρόνο, ανανεώνοντας φιλίες, και χαλαρώνοντας σ’ αυτό το ήρεμο και όμορφο μέρος».

Παράδεισος του Φυσιολάτρη
«Η Ηρακλειά είναι παράδεισος του φυσιολάτρη, ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσεις κι όμως με τόση ποικιλία από ενδιαφέρον πράγματα να δεις και να κάνεις. Μας αρέσει να περπατάμε στα μονοπάτια του νησιού τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και ο κάθε περιηγητής με τη χρήση του μικρού χάρτη μπορεί να εξερευνήσει σχεδόν όλο το νησί ανακαλύπτοντας την άγρια ζωή, το σπήλαιο, τις σπείρες, ανεβαίνοντας στην κορυφή Πάππα ή απολαμβάνοντας τη θέα από τα γκρεμνά του Μέριχα».

Οι Παραλίες …
«… Λιβάδι και Αγ. Γεωργίου είναι παράδεισος ηρεμίας , ότι πρέπει για να χαλαρώνουν όσοι ζουν στρεσαρισμένοι. Απολαμβάνουμε την ανέγγιχτη φυσικότητα των παραλιών –μας αρέσει που δεν υπάρχουν οργανωμένα θαλάσσια σπορ ή σεζλόνγκ».

Το φαγητό …
“… στην Ηρακλειά είναι πραγματικά καλό, οι ταβέρνες σερβίρουν νόστιμο σπιτικό φαγητό και οι τιμές είναι γενικά δίκαιες. Οι ντόπιοι είναι πολύ εξυπηρετικοί και φιλικοί».

Related posts