Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Naxathlon 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Naxathlon 2016

Με επιτυχία και τη συμμετοχή 90 περίπου αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην περιοχή Αγιασσός Νάξου το 9ο Naxathlon.

Κι εφέτος το Naxathlon ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία και περιπέτεια σε μια διαφορετική περιοχή της Νάξου όπως είναι η Αγιασσός, που συνδυάζει τη μαγεία των παραλίας και το πανέμορφο ορεινό τοπίο, που πρόσφερε μια αξέχαστη γιορτή του αθλητισμού…

Η αθλητική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, ενώ για πρώτη φορά διεξήχθη με την τεχνική επιμέλεια της Energy Races.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν στο τρίαθλο σπριντ, κολύμβηση 750 μ. σε ανοιχτή θάλασσα, ποδηλασία 20 χλμ. σε ασφάλτινη διαδρομή και τρέξιμο 5 χλμ. σε ασφάλτινη διαδρομή.

Στην Αγιασσό Νάξου βρέθηκε αρκετός κόσμος προκειμένου να παρακολουθήσει το ΝΑΞΑΘΛΟΝ και να χειροκροτήσει όχι μόνο τους νικητές αλλά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν…

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μανιός και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βαγγέλης Παντελιάς.

Related posts