Κοντός

Κοντός

Το εστιατόριο «Κοντός», από το 1986 στην παραλία της Μικρής Βίγλας, σας προσφέρει Αιγαιοπελαγίτικες και Ναξιώτικες παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες από φρέσκα υλικά δικής μας παραγωγής και προϊόντα από τις φάρμες και τα καΐκια του νησιού.

Τα υψηλά κριτήρια στην επιλογή των πρώτων υλών καθώς και ο σεβασμός στην παράδοση και την ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια έχουν εδραιώσει το εστιατόριο «Κοντός» ως ένα από τα καλύτερα στην Ελληνική, Αιγαιοπελαγίτικη και Ναξιώτικη κουζίνα. Τα λαχανικά που χρησιμοποιούμε για τις σαλάτες, τα ορεκτικά αλλά και στη μαγειρική μας προέρχονται από την προσωπική μας καλλιέργεια. Λίγα μόλις μέτρα από το εστιατόριο φυτεύουμε και καλλιεργούμε με τον πιο φυσικό και βιολογικό τρόπο ντομάτες, πατάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια και άλλα λαχανικά που συλλέγουμε καθημερινά. Με τον ίδιο τρόπο καλλιεργούμε και τον αμπελώνα μας από όπου παράγουμε το κρασί και το ρακί (τσικουδιά) μας, ακόμα με τις παραδοσιακές τεχνικές που μας έμαθαν οι παππούδες μας ώστε να διατηρούμε αυθεντικές και αναλλοίωτες τις γεύσεις από το πέρασμα των χρόνων, χωρίς πρόσθετες ουσίες. Για το επίπεδο των υπηρεσιών μας, το 2007 και το 2012 ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού μας χορήγησε το σήμα ποιότητας «Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας».

Επισκεφθείτε μας όλες τις ώρες της ημέρας για ένα ταξίδι στην Ελληνική, Αιγαιοπελαγίτικη και Ναξιώτικη κουζίνα με πανοραμική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που κάθε επισκέπτης γίνεται ένας καινούργιος φίλος μας.

1/5 – 15/10 Καθημερινά 12:00 – 24:00
Μικρή Βίγλα, Νάξος
Tel.: 22850 75278
Fax: 22850 75228
INFO@KONTOS-NAXOS.GR
http://WWW.KONTOS-NAXOS.GR

Δυνατότητα Πάρκινγκ Πάνω στην βόρεια παραλία (Παρθένα) της Μικρής Βίγλας, άνετος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, 150μ από την στάση του ΚΤΕΛ.
Προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες Ναι 
Πιστωτικές κάρτες Ναι 

Related posts