Popi’s Grill

Popi’s Grill

Ταβέρνα με ιστορία…

Πριν από ένα αιώνα, ο παππούς Γιώργος εργάστηκε σαν μάγειρας σε μία Ελληνική ταβέρνα στο Σικάγο. Ξεχώρισε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν απ’ όλα τα μέρη της Αμερικής να γευτούν τις νόστιμες δημιουργίες του.
Μετά από 35 χρόνια, πραγματοποίησε το όνειρό του και δημιούργησε την σημερινή ταβέρνα, όπου συνεχίζουμε την παράδοση, εδώ και 3 γενιές μετά από τον παππού η μητέρα μας η Πόπη και τώρα εμείς οι δύο κόρες της. Χρησιμοποιούμε μόνο παραδοσιακά φρέσκα υλικά, ελαιόλαδο, λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας, από το χωράφι μας, κρασί από το αμπέλι μας , και ντόπια αγνά κρέατα και τυριά.

Ότι κι αν διαλέξετε από τα ψητά μας, τα θαλασσινά μας, τα μαγειρευτά πιάτα μας ή το μουσακά μας θα σας καταπλήξουν. Τα ετοιμάζουμε πάντα με ιδιαίτερη αγάπη, συνέπεια και μεράκι, με τις παλιές παραδοσιακές πατροπαράδοτες συνταγές που κληρονομήσαμε.

Απολαύστε τους μοναδικούς μεζέδες μας και τα υπέροχα γευστικά πιάτα μας στις καλύτερες τιμές με θέα το γραφικό λιμάνι της Νάξου, και συνδυάστε τα με τα κρασιά μας, ή το ούζο μας και …πολύ χαμόγελο.

Σας περιμένουμε!

Χώρα, Νάξος
Tel.: (+30) 22850 22389
popis.grill@yahoo.gr
https://www.facebook.com/popisgrillrest

Related posts