Φιλώτι – Μουσταλευριά

Φιλώτι – Μουσταλευριά

Συστατικά

  • 4 ποτήρια πετιμέζι
  • 1 ποτήρι αλεύρι
  • Σουσάμι
  • Καρύδια

Οδηγίες Παρασκευής

Βάζουμε σε κατσαρόλα το πετιμέζι (αν είναι πολύ γλυκό το αραιώνουμε με νερό) μαζί με το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να διαλυθεί το αλεύρι.
Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει το μίγμα μας. Προσθέτουμε χοντροκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε ελαφρά για να πάνε παντού.
Υγραίνουμε πιάτα ή μικρά ρηχά ταψάκια, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα γεμίζουμε με το μίγμα που ετοιμάσαμε. Πασπαλίζουμε από πάνω με σουσάμι και καρύδια.

Related posts