Ηρακλειά: Που να Μείνετε

Ηρακλειά: Που να Μείνετε

Ήρεμο και αραιοκατοικημένο νησί, η Ηρακλειά είναι ένας προορισμός για εκείνους που δεν απαιτούν την υπερβολική πολυτέλεια, τουλάχιστον όταν πρόκειται για υλικά αγαθά….

Αντ ‘αυτού, εκεί όπου η Ηρακλειά, και τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων “υπερβάλουν” είναι στην απλή κομψότητα που προσφέρουν στους επισκέπτες τους: την φυσική τους ομορφιά, τις παρθένες παραλίες …με αποχρώσεις πράσινου, τιρκουάζ, μπλε …

Το ίδιο ισχύει και για τα καταλύματα του νησιού.

Πολύ λιγότερο ανεπτυγμένη από τα περίφημα κυκλαδικά ομόλογά του η Ηρακλειά έχει λίγα συγκροτήματα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων/δωματίων και στούντιο – το κάθε συγκρότημα αποτελείται κατά μέσο όρο από 6 δίκλινα δωμάτια με εξαίρεση 3 συγκροτήματα που αποτελούνται από 10 -11 δωμάτια. Κτισμένα με το παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στιλ προσφέρουν τις βασικές ανέσεις και εξοπλισμό όπως ιδιωτικό μπαλκονάκι, κουζίνα, πρωινό, κλπ.

Τα περισσότερα από τα στούντιο/διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στον Άγιο Γεώργιο, το όμορφο χωριουδάκι που βρίσκεται στο γραφικό λιμάνι του νησιού με την ομώνυμη αμμώδες παραλία.

Επιπλέον καταλύματα θα βρείτε και στο παραθαλάσσιο Λιβάδι. Ένα χιλιόμετρο από το λιμάνι, φιλοξενεί την μεγαλύτερη παραλία του νησιού.
 Τα καταλύματα κυμαίνονται στην κατηγορία 1-2 κλειδιών με τιμές που ξεκινούν: κατά την περίοδο εκτός αιχμής από 20€ ανά δίκλινο δωμάτιο ανά ημέρα έως 50€ ανά δίκλινο δωμάτιο ανά ημέρα κατά την περίοδο αιχμής.

Related posts