Η Δική μου Ηρακλειά: Δεν Υπάρχει Εναλλακτική

Η Δική μου Ηρακλειά: Δεν Υπάρχει Εναλλακτική

Ο Oyvind (Όιβιντ), μάνατζερ πωλήσεων, από την Fetsund Νορβηγίας μοιράζεται μαζί μας 5 από τα αγαπημενά του πραγματα για την Ηρακλειά …

5 από τα αγαπημενά μου πραγματα στην Ηρακλειά:

#1 Η φιλικότητα των Ηρακλειανών
«Έχω επισκεφθεί την Ηρακλειά περίπου 15 φορές τη τελευταία δεκαετία και το πρώτο πράγμα που μου άρεσε όταν έφτασα στο νησί ήταν η ζεστασιά και η φιλικότητα των Ηρακλειανών. Τόσο ζεστοί, ένοιωσα ότι νοιάζονται για μένα. Κάθε φορά που πηγαίνω στο νησί, αισθάνομαι ότι είμαι ξεχωριστός».

#2 Η Aτμόσφαιρα
«Η ατμόσφαιρα είναι κάπως μαγική. Γαλήνη, ειρήνη για την καρδιά και την ψυχή, αξιοσημείωτο τοπίο με δυνατότητα μακρών περιπάτων γύρω από το νησί καθώς και στα υψόμετρά του. Ανταμείβεσαι με τη θέα όλων των Μικρών Κυκλάδων όταν έχει καλό καιρό».

#3 Σπιτικό Φαγητό
«Όλες οι ταβέρνες έχουν καλό, σπιτικό φαγητό που σερβίρεται με αγάπη και χαμόγελο, και παγωμένη ελληνική μπύρα».

#4 Η Διαμονή
«Η διαμονή στην Ηρακλειά είναι γενικά καλή εμπειρία, αλλά καλό είναι να κλείσεις νωρίς δωμάτια γιατί είναι δύσκολο να βρείς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο».

#5 Η Ηρακλειά είναι αυθεντικό Ελληνικό νησί …
«…αλλά και δυσπρόσιτο, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο και 8 ώρες με το πλοίο από τον Πειραιά. Για μένα δεν υπάρχει εναλλακτική-ένα τόσο μακρινό ταξίδι από το σπίτι μου στην Νορβηγία ανταμείβεται με τις καλύτερες διακοπές κάθε φορά στην Ηρακλειά.

Έτσι αν σας αρέσουν οι διακοπές που τα πιο σημαντικά στοιχεία τους να είναι η ηρεμία, η χαλάρωση, καλό φαγητό, ωραίες παραλίες, φιλόξενοι άνθρωποι και «απόλυτη επαναφόρτιση των μπαταριών σου», τότε σίγουρα θα σας συναντήσω στην Ηρακλειά»!

Related posts