Ο Γάμος των Oνείρων Σας

Ο Γάμος των Oνείρων Σας

Οι τοποθεσίες για την τελετή του γάμου και το πάρτι που θα ακολουθήσει είναι εντυπωσιακές και καλύπτουν όλες τις οικονομικές δυνατότητες.

Στη Νάξο μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας με λίγα ή πολλά χρήματα, όμως και στις δύο περιπτώσεις, θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός.

Οι χώροι που διατίθενται μπορεί να είναι ιδιωτικές βίλες, ξενοδοχεία πάνω στην ακτή, γραφικά ορεινά χωριά για παραδοσιακούς γάμους, ιστορικές τοποθεσίες, τόποι με μυθολογικές αναφορές και πολλοί άλλοι χώροι, που καλύπτουν κάθε γούστο.

Επιπλέον, στη Νάξο μπορείτε να κάνετε και τον γάμο σας, αλλά και τον μήνα του μέλιτος, ενώ και οι φίλοι και η οικογένεια έχουν τη δυνατότητα να ξαναβρεθούν μαζί σε ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Η Νάξος είναι το μυθικό καταφύγιο πολλών ερωτικών ιστοριών. Ο έρωτας της Αριάδνης και του Διονύσου που παντρεύτηκαν στο νησί είναι ένα πολύ όμορφο συμβολικό φόντο για το ζευγάρι που ενώνει τις τύχες του με τον γάμο στην Νάξο.

Υπάρχει άραγε πιο όμορφο σημείο στον κόσμο για το ζευγάρι, από το να παντρευτεί εκεί όπου ο θεός του κρασιού και της χαράς Διόνυσος ερωτεύτηκε την κοιμισμένη πριγκίπισσα Αριάδνη;

Στο νησάκι Παλάτια, στον ναό του Απόλλωνα, κάτω από την κεντρική πύλη που στέκει σήμερα όρθια, την Πορτάρα, έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Νάξου. Εκεί, κάθε χρόνο δεκάδες ζευγάρια επιλέγουν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο, εμπνευσμένα από την ιστορικότητα και το μυθικό στοιχείο που δένονται αξεδιάλυτα στον χώρο αυτό.

Εάν σας αρέσει ο γάμος σας να έχει την ανεμελιά των διακοπών, να γίνει πάνω στην άμμο και δίπλα στο κύμα, η Νάξος με τις απέραντες παραλίες χρυσής αμμουδιάς, είναι το ιδανικό μέρος.

Υπάρχουν διοργανωτές εκδηλώσεων και ειδικότερα γάμων, αλλά και παραλιακά ξενοδοχεία που διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας βοηθήσει να οργανώσετε τον γάμο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην ανησυχείτε για λεπτομέρειες, όπως άδειες, λουλούδια, Ορθόδοξη ή Καθολική τελετή, bachelor πάρτι, διακοσμήσεις, makeup και catering, φωτογραφίες ή βίντεο και πολλά άλλα, όλα υπάρχουν στην Νάξο στην καλύτερη δυνατή εκτέλεση!

Ελάτε στην Νάξο για τον γάμο των ονείρων σας και εμείς σας ευχόμαστε…. «βίον ανθόσπαρτον»!

Related posts