Πατατόρυζο

Πατατόρυζο

Υλικά:

  • 6 πατάτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 ντομάτες ξεφλουδισμένε και ψιλοκομμένες
  • άνηθο
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 2 φλιτζάνια ρύζι
  • 7 φλυτζάνια νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Προετοιμασία:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Ανακατεύουμε λίγο και ρίχνουμε τις ντομάτες, τον άνηθο το νερό, το αλάτι και το πιπέρι.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 περίπου λεπτά.
Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε μέχρι α βράσει το ρύζι.

πηγή: Κατερίνα Σιδερή

Related posts