Αρανιστά

Αρανιστά

Είδος τραχανά με κατσικίσιο γάλα.

Οδηγίες ΠαρασκευήςΒάζουμε το αλεύρι σε μία λεκάνη, προσθέτουμε σταδιακά το νερό και τρίβουμε το μίγμα με τα χέρια μας μέχρι να γίνει θρύμματα. Ζεσταίνουμε λίγο νερό σε μία κατσαρόλα και όταν βράσει ρίχνουμε μέσα το θρυμματισμένο αλεύρι. Αφήνουμε να πάρει 2 βράσεις, προσθέτουμε το κατσικίσιο γάλα και το αφήνουμε να βράσει 5 λεπτά ακόμα.

Συστατικά

  • 1 κιλό σιταρένιο αλεύρι
  • λίγο νερό
  • κατσικίσιο γάλα

Related posts