Γαλήνη – Κατσόγρια

Γαλήνη – Κατσόγρια

Συστατικά

  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Λίγο λάδι (όσο να σκεπαστεί ο πάτος ενός τηγανιού)
  • Κομματάκια ψωμί

Οδηγίες Παρασκευής

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το νερό με το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να μην σβολιάσει ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το τηγάνι με το λάδι στη φωτιά .
Όταν το λάδι κάψει ρίχνουμε σιγά, σιγά τον αραιωμένο χυλό στο τηγάνι και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου πήξει και γίνει κρέμα.
Στην συνέχεια σερβίρουμε σε πιάτα και αν θέλουμε προσθέτουμε και τα κομματάκια ψωμί.

Related posts