Η Διαμονή σας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες: Επιλογές για κάθε Προϋπολογισμό και Γούστο

Η Διαμονή σας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες: Επιλογές για κάθε Προϋπολογισμό και Γούστο

Τι είδους καταλύματα θα βρείτε στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες.

1. Νάξος: Πολλές επιλογές, και, δίπλα στη θάλασσα!
Η Νάξος προσφέρει την πολυτέλεια της επιλογής όσον αφορά στην διαμονή δίπλα στη θάλασσα αφού τα περισσότερα δωμάτια, στούντιο, διαμερίσματα ξενοδοχεία και κάμπινγκ βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία.

Η ατελείωτη ακτογραμμή της Νάξου, προσφέρει την δυνατότητα σε πολλούς από τους επισκέπτες να μείνουν κοντά σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας και των Κυκλάδων. Και σε αρκετά προσιτές τιμές.

Η κατηγόριες των καταλυμάτων στη Νάξο κυμαίνονται από ένα έως πέντε αστέρια, ένω για όσους αναζητούν το δικό τους πολυτελές σπίτι κατά την διάρκεια των διακοπών τους, υπάρχει και η επιλογή της βίλας.

Κάμπινγκ. Στην περιοχή Μάραγκα στην Αγία Άννα (www.maragascamping.gr) και στην Πλάκα (www.plakacamping.gr).

2.Μικρές Κυκλάδες: Απλή κυκλαδίτικη κομψότητα, φυσική ομορφιά
Ηράκλεια. H Ηράκλεια έχει λίγα κυκλαδίτικα συγκροτήματα διαμερισμάτων. Όλα προσφέρουν τις βασικές ανέσεις όπως μπαλκόνι, κουζίνα, a/c, πρωινό, κλπ. Τα περισσότερα από τα στούντιο/διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στον Άγιο Γεώργιο, πάνω από το γραφικό λιμάνι και ομώνυμη αμμώδη παραλία.  Επιπλέον καταλύματα θα βρείτε και στο παραθαλάσσιο Λιβάδι το οποίο βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το λιμάνι και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη παραλία του νησιού.

Σχοινούσα. Τα καταλύματα στη Σχοινούσα ταιριάζουν με την γενική ατμόσφαιρα του νησιού – καλαίσθητα και λιτά. Στη Σχοινούσα η πλειοψηφία των καταλυμάτων βρίσκεται στη Χώρα. Επιπλέον δωμάτια, στούντιο και σουίτες, μερικά λίγο πιο ακριβά, βρίσκονται κοντά στις παραλίες Τσιγκούρι, Λιβάδι, Λιόλιου, Μερσίνη και στον οικισμό Μεσσαριά.

Κουφονήσια. Τα Κουφονήσια είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός των Μικρών Κυκλάδων. Καταλύματα θα βρείτε μόνο στο Άνω Κουφονήσι όπου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακά κυκλαδίτικα συγκροτήματα, στούντιο, διαμερίσματα, μικρά ξενοδοχεία και βίλες. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στον επί 2.5 χλμ. παραλιακό δρόμο του νησιού, ενώ κάποια άλλα  θα τα βρείτε στο παράλληλο περιφερειακό δρόμο.

Δονούσα. Στη Δονούσα τα κυκλαδίτικα διαμερίσματα/στούντιο/και ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στο Σταυρό, στο κέντρο του νησιού, δίπλα στο λιμάνι με όμορφη αμμώδη παραλία.

Related posts