Νάξος και Μικρές Κυκλάδες: Προορισμός για Όλους

Νάξος και Μικρές Κυκλάδες: Προορισμός για Όλους

Γιατί να επιλέξετε τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες για τις επόμενες διακοπές σας.

Το πλούσιο σε ποικιλία τοπίο της Νάξου συνδυάζει βουνό και θάλασσα και επιπλέον πρόσβαση στα τέσσερα μικρά νησάκια των Μικρών Κυκλάδων δημιουργώντας ένα πανόραμα νησιών που προσφέρει μοναδικές διακοπές για όλες τις ηλικίες.

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε με φίλους ή με την οικογένεια, η Νάξος είναι το ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή ακόμα και για ένα “island city break” για όσους θέλουν να ξεφύγουν απ’ όλα για λίγο- κάθε εποχή του χρόνου.

Παρακάτω δείτε εν συντομία και ανάλογα με το είδος διακοπών σας γιατί να επιλέξετε τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες για τις επόμενες διακοπές σας:

Όσοι ταξιδεύετε μόνοι
Νησί: Nάξος
Γιατί να πάτε: Για να μάθετε ένα καινούργιο σπορ ή δραστηριότητα! Ποτέ δεν είναι αργά! Το νησί προσφέρει πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ και πεζοπορία σε μονοπάτια, οι οποίες είναι ιδανικές για τους ταξιδιώτες που αναζητούν να μάθουν κάτι καινούργιο.
Πότε να πάτε: Ολο το χρόνο ανάλογα με τις προτιμίσεις σας

Γυναίκες Ταξιδιώτες
Νησί: Νάξος, Κουφονήσια
Γιατί να πάτε: Γιατί οι γυναίκες αγαπούν να συνδυάζουν διασκέδαση και πολιτισμό, αγορές, αξιοθέατα, κολύμπι, πεζοπορία και φυσικά αρκετή δόση νυχτερινής ζωής.
Πότε να πάτε: Τέλος της άνοιξης έως αρχές φθινοπώρου

Tαξίδι με την οικογένεια
Νησί: Νάξος
Γιατί να πάτε: Γιατί η Νάξος έχει κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες για οικογένειες, όπως επίσης και waterparks και παραλίες με άμμο που έχουν ξεχωρίσει για την υψηλή ποιότητά τους, παίρνοντας γαλάζιες σημαίες. Επιπλέον, η Νάξος μπορεί να μυήσει τα παιδιά στην αρχαία ελληνική μυθολογία, μέσα από επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της.
Πότε να πάτε: Από την άνοιξη, καλοκαίρι εως αρχές φθινοπώρου

Ταξίδι με την παρέα
Νησιά: Νάξος και μικρές Κυκλάδες: Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα.
Γιατί να πάτε: Γιατί εκεί μπορείτε να κάνετε island hopping, δηλαδή να πετάγεστε από το ένα νησί στο άλλο πολύ εύκολα! Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες βρίσκονται στο κέντρο του κυκλαδίτικου νησιωτικού συμπλέγματος και σας δίνουν τη δυνατότητα να πετάγεστε από το ένα νησί στο άλλο! Η Νάξος είναι κοντά σε νησιά κοσμοπολίτικα όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Μετά μπορείτε να επισκεφθείτε τη Νάξο για πεζοπορία και βόλτες στα αξιοθέατα και στη συνέχεια να περάσετε στις Μικρές Κυκλάδες για χαλάρωση.
Πότε να πάτε: Καλοκαίρι για island hopping!

Ζευγάρια
Νησί: Νάξος και μικρές Κυκλάδες: Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα.
Γιατί να πάτε: Για τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, τις βόλτες στις παραλίες με τη χρυσή άμμο και την πρόκληση να βρείτε τη δική σας, προσωπική, μυστική παραλία!
Πότε να πάτε: Από την άνοιξη, καλοκαίρι εως αρχές φθινοπώρου

Σας περιμένουμε!

Related posts